top of page

Soignering er en tillidsag 

Hundesalonen Ligger I Nordsjælland omgivet af smuk natur i rolige, landlige omgivelser.
Det er min førsteprioritet, at hundene der kommer for at blive soigneret i Min hundesalon skal føle sig 100% trygge, da det er vigtigt, at hunden har lyst til at komme på besøg igen og at al håndtering foregår på hundens præmisser. Jeg tager nøje højde for hver hunds særlige behov, da ikke to hunde er ens, og der er stor forskel på hundenes adfærdsmæssige behov.
Når du kommer for at få din hund soigneret, starter jeg altid med lige at hilse på din hund, og den får mulighed for at orientere sig og lære de nye omgivelser at kende.
Derefter aftaler vi sammen hvordan din hund skal klippes eller trimmes, samt hvordan alle evt. øvrige behandlinger skal foregå, da det er vigtigt at du som ejer også føler dig tryg ved at overlade din hund til et par timers wellness hos mig.  
Jeg lægger stor vægt på som hundefrisør altid at give hunden den mest optimale behandling. Uanset hvilken race/blanding bliver der altid set på hunden ud fra et professionelt synspunkt, da det naturligvis kun er det allerbedste der er godt nok for ens bedste firbenede ven.  
bottom of page