top of page

Blue Dog Care's hundefrisør

Mit Navn er Kimmie Aran, jeg er uddannet Hundefrisør i Landsforeningen for Hundesognering hos Hillerød hundesalon ved Birgitte Christensen. Efterfølgende fortsatte jeg hos Birgitte for at finpudse mine kundskaber og dygtiggøre mig, med en ekstra finesse inden for næsten alle racer, uanset om det er med udstilling for øje eller en smart hverdags frisyre.

Det er vigtigt for mig, at hundene skal føle sig godt tilpas og trygge når de kommer i salonen, og at al håndtering foregår 100 procent på hundens præmisser. 
Jeg vægter det meget højt, at alle hunde der kommer og bliver klippet / trimmet eller soigneret, er efter race standarden eller efter ejerens eget ønske.

Jeg holder mig opdateret med de nyeste trends inde for klipning/trimning med flere kurser om året i Landsforeningen for hundesognering og deltager til deres årlige weekend kursus for foreningens medlemmer.

 

Jeg har altid haft et bankende hjerte for hunde. Jeg er opvokset med en Schæferhund samt Kleiner Münsterländere, og hertil kom hurtigt en kæk lille Papillon. 
Nu er jeg den lykkelige ejer af 4 vidunderlige hunde: 
Stor puddlen Shiva som er  3 år. 3 Border Collier:  Acko på 6 år og hans frække halvsøster Mica på 2 år samt Acko's datter Kami som endnu kun er hvalp. 

Min store hobby er at udstille mine hunde i ind- og udland samt at udstille hunde for andre. Hertil kommer lydighedstræning og agility, samt at hyrde med mine Border Collier.

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer og lære jeres hund at kende. Jeg ser meget frem til at tage mig godt af hver enkelt hund med de særlige kendetegn og behov de har, og give mit bidrag til god pelspleje og trivsel.

Velkommen i salonen.

Hundefrisørens egne hunde

Salonen's fire maskotter

Acko

Border Collie

Mika

Border Collie

Kami

Border collie

Shiva

Stor Puddel

Our Team
bottom of page